new1beige.png

THE BUBBLY METHOD

STRATEGIE

Get to know your brand

Wil je een een super strong merk zijn? De start ik meteen met een goede basis: onderzoek. Met een merksessie halen ik alle ins en outs van je bedrijf naar boven. Wie ben je? Waar sta je voor? Wie is je doelgroep en hoe wil je een plekje veroveren in hun hart? Fleur vraagt het hemd van je figuurlijke lijf om een compleet plaatje van je bedrijf te krijgen. Het resultaat is je merk scherp op jouw én mijn netvlies in een compact strategisch handboek. Dit is de bijbel van je merk en de leidraad voor alles dat komen gaat gedurende het ontwerpproces.

ONTWERP

Dare to stand out

Een sterke strategie opent de deuren voor het creatieve proces. Fleuranova is working her magic. Fleuranova creëert  een totaalbeleving die ontstaat vanuit de kern van het merk. Van huisstijl, tot illustraties en campagne ontwerp. Opvallen is een kunst. Een bubbly brand zit in de vezels en komt in alle lagen van je merk tot leven.

ACTIVATIE

Make it a real deal

Je merk is klaar om tot leven gebracht te worden. Dat doen we niet alleen. Fleuranova werkt samen met creatieve knappe koppen; fotografen, videomakers, animators en social media experts. we begeleiden de gehele realisatie van drukwerk tot website en alles er tussenin.

CREATIVE SOS HELPDESK

SOS boost for next level ideas

Loop je vast in een project en heb je behoeften aan een flinke dosis creativiteit? Fleur is your girl! Bij de Creatieve Helpdesk mag je Fleur’s creatieve brein cherry picken. Met Fleur aan tafel tackle je in no-time uitdagingen en worden nieuwe ideeën geboost. Boek een losse 1-op-1 creatieve boost sessie of ga voor de strippenkaart voor een continue flow van ideeën.