top of page

SERVICES

Fleuranova gaat voor een totaalbeleving; van merkpositionering en merkconcept tot prikkelende campagnes en visuele identiteit.

STRATEGIE

Get to know your brand

Fleuranova start meteen met een goede basis: namelijk het grondig onderzoeken van jouw merk of idee. Hiervoor gebruikt Fleuranova de Brand The Change methodiek. Door middel van deze methodiek haal ik alle ins en outs van je bedrijf naar boven. Wie ben je? Waar sta je voor? Wie is je doelgroep en hoe wil je een plekje veroveren in hun hart? Fleur vraagt het hemd van je figuurlijke lijf om een compleet plaatje van je bedrijf te krijgen. Het resultaat is het merk scherp op jouw én mijn netvlies in een compact strategisch handboek. Dit is de bijbel van je merk en de leidraad voor alles dat komen gaat gedurende het ontwerpproces.

ONTWERP

Dare to stand out

Een sterke strategie opent deuren voor het creatieve proces. Fleuranova is working her magic. Fleuranova creëert een totaalbeleving dat ontstaat vanuit de kern van het merk. Van huisstijl, tot illustraties en campagne plan. Opvallen is een kunst. Een bubbly brand zit in de vezels en komt in alle lagen van je merk tot leven.

ACTIVATIE

Make it a real deal

Je merk is klaar om tot leven gebracht te worden. Dat doen we niet alleen. Fleuranova werkt samen met creatieve knappe koppen; fotografen, videomakers, animators en social media experts. we begeleiden de gehele realisatie van drukwerk tot website en alles er tussen in.

S.O.S!
CREATIVE
HELPDESK

Make it a real deal

Loop je vast in een project en heb je behoeften aan een flinke dosis creativiteit? Fleur is your girl! Bij de Creatieve Helpdesk mag je Fleur’s creatieve brein 'cherry picken'. Met Fleur aan tafel tackle je in no-time uitdagingen en worden nieuwe ideeën geboost. Boek een losse 1-op-1 creatieve boost sessie, of ga voor de strippenkaart voor een continue flow van ideeën.

facebook

+31 648 49 32 12

bottom of page