top of page

THE FORWARD
CLUB

merksessie
visuele merkidentiteit
merkuitingen


 

services

Wanne kickstart your future? Meet The Forward Club. Dé future agency dat zich inzet voor een spannende, creatieve én duurzame wereld (that’s what Fleuranova likes)!
 
The Forward Club gelooft in het nieuwe ondernemerschap, waarin het runnen van een succesvolle business hand in hand gaat met bijdrage aan een betere toekomst.

socials

 

macpro-tfc.png
insta.png

Om dit te bereiken belopen Lieke Dols en Talisa Ong (founders) alles behalve het gebaande pad. Relevante trends en veranderende consumentenbehoeften vertalen zij in een handomdraai door naar innovatie, strategie, positionering, concept. Concreet, fris en forever future-proof.

De toekomst staat niet vast en is als het ware vloeibaar en fluctueert. Dit gegeven vormt een belangrijk ingrediënt voor de visuele ontwikkeling. Fleuranova ontwikkelde de complete visuele identiteit, van logo tot website tot social media.

website.png
website-.png

Waar veel merken jarenlang dezelfde kleuren dragen zo is dit niet bij The Forward Club.

Zoals de toekomst vloeibaar en veranderlijk is zo is The Forward Club dit ook. In 2021 koos Fleuranova voor onderstaand kleurenpallet. Begin 2022 werden de nieuwe kleuren gekozen. We'll see what happens in the future. 

tfc.jpg
instagramtfc.png

facebook

+31 648 49 32 12

bottom of page