FLEURANOVA

the bubbly brand studio

Fleuranova is een Bubbly Brand Studio met een missie.

Ik geloof dat de wereld beter, spannender en mooier kan zijn. 

Daarom bouw ik merken met power die het nét even anders doen. 

Merken hebben een belangrijke rol in het creëren van een mooie toekomst. Zij spelen met de status-quo, verbinden met idealen en inspireren. Als je een statement durft te maken, verover je een bijzonder plekje in het hoofd en hart van klanten.

meer

bubbly brands

bureaubonn without shadow.png

BUREAU 
BONN

Iphone Forward Club websye.png

THE FORWARD
CLUB

meer werk

S.O.S!

CREATIVE HELPDESK

Loop je vast in een project en heb je behoeften aan een flinke dosis creativiteit? Fleur is your girl! Bij de Creatieve Helpdesk mag je Fleur’s creatieve brein cherry picken. Met Fleur aan tafel tackle je in no-time uitdagingen en worden nieuwe ideeën geboost. Boek een losse 1-op-1 creatieve boost sessie of ga voor de strippenkaart voor een continue flow van ideeën.

meer

WHAT'S THE SECRET?

Merken hebben een belangrijke rol in het creëren van een mooie toekomst. Zij spelen met de status-quo, verbinden met idealen en inspireren. Als je een statement durft te maken, verover je een bijzonder plekje in het hoofd en hart van klanten. Hoe dan? Is er een methode voor? Hell yes, Bubbly Fleuranova it is.

STRATEGIE

Untitled-3 2.png

Een sterk merk needs a solid base. Dus start ik meteen met onderzoek. Met een merksessie haal ik alle ins en outs van je bedrijf naar boven.  

lees meer
Untitled-3 4.png

ONTWERP

De sterke strategie opent de deuren voor het creatieve proces. Fleuranova is working her magic. Fleuranova creëert  een totaalbeleving die ontstaat vanuit de kern van het merk.

lees meer

REALISATIE

Je merk is klaar om tot leven gebracht te worden. Dat doen we niet alleen. Fleuranova werkt samen met creatieve knappe koppen

lees meer

ESSENTIALS