top of page

FLEURANOVA'S
COLOR SHOW

A546083D-BCC2-44F9-B453-3425C11C8E67.jpg

Fleuranova’s Color Show is een knetter vrolijk kleurblok met 18 verschillende uitscheurbare kleurplaten. Leuk voor jezelf of leuk om te delen. De kleurplaten worden gedrukt op gerecycled papier door een duurzame drukker genaamd Libertas Pascal uit Utrecht.

GOED DOEL
Fleuranova's Color Show is ontstaan tijdens de lockdown om bezig te blijven en het saaie leven meer kleur te geven. Daarnaast streeft Fleuranova naar een betere, spannendere en mooiere wereld. Per verkocht kleurblok werd er daarom € 1,50 aan het Bokopano Kid Project gedoneert. Vrienden van Fleuranova zijn voor dit project een jaar lang in Afrika. Hier leiden zij onderwijsproject voor jonge kinderen van de nomadenstam Basarwa.


 

In de buurt Nijmegen schreef een leuk artikel over Fleuranova en haar Color Show. Inmiddels zijn er ruim 100 kleurblokken verkocht. Het gedoneerde geld is gestort en Marlijn en Niels  hebben in overleg met Fleuranova besloten een winkeltje voor de kinderen aan te schaffen. Op deze manier kunnen zij  kennis maken met de waarde van geld en wordt er ook flink geoefend met optellen en aftrekken. 

Er zijn nog steeds een aantal kleurblokken verkrijgbaar. Dus geef je leven meer kleur en help de kinderen in Afrika aan een fijner leven!

IMG_6091 2.jpg
GOED DOEL

facebook

+31 648 49 32 12

bottom of page