top of page

Daarnaast fungeert een tuin als een thuis. Het is letterlijk het verlengde van de binnenruimte. Traject Tuin ontwerpt dan ook tuinen die niet alleen functioneel, esthetisch en in harmonie zijn met de natuur, maar ook een voor een gevoel van rust en ontspanning zorgen.

website-home.png

Kwaliteit staat voorop. Niet alleen in het eigen ontwerp maar ook door het adviseren over de juiste partners gedurende het gehele tuintraject. Bovendien blijven we onze passie
voor tuinontwerp voeden door voortdurend te blijven leren en groeien

books.png

TRAJECT
TUIN

services

merkuitingen
website
office design


 

merksessies
naam
positionering
visuele merkidentiteit


 

Twee buurmannen, één droom. Een ontwerpstudio voor het realiseren van tuinen. Boordevol kennis, passie en ideeën maar zonder een bedrijfsnaam, heldere positionering en richting. Fleuranova ging aan de slag met buurman en buurman. Zo onstond Traject Tuin.
 
Traject Tuin gelooft dat tuinen tijdloos zijn en dat ze net als mensen door verschillende fases gaan. Een tuin is nooit echt ‘af’, maar juist een continu proces van groei en ontwikkeling.  Zij nemen deze belangrijke eigenschappen mee in het ontwerpproces om buitenruimtes te creëren die een leven lang meegaan.

facebook

+31 648 49 32 12

bottom of page