top of page

DE WIT
WASSERIJ

merksessie
positionering
visuele merkidentiteit


 

website
merkuitingen

illustraties
 

services

De Wit Wasserij. Een plek in Nijmegen om je geld wit te wassen? Hihi, nee dat niet. Wat het wel was? Dat was een beetje onduidelijk voor de bezoekers van De Wit Wasserij.  Je kan er lunchen maar ook je kleding wassen. Daarnaast zag je er soms in de avond ook discolichten flitsen. Tussen de wasmachines notabene! Cool, maar toch wat onduidelijk. 

Eigenaresse Rosa van Groenendaal schakelde daarom Fleuranova in. Samen met het team van De Wit Wasserij hebben we onderzocht waar De Wit Wasserij  tegen aan liep. Hierbij hebben we ook de gasten ondervraagd om zo een duidelijk beeld te krijgen. Wat bleek. Het concept was niet helder. Het was voor men niet duidelijk wat zij konden verwachten bij De Wit Wasserij. Daarnaast sloot de look and feel niet aan bij het concept dat zij voor ogen hadden. 

Na twee merksessies hebben we de kern van De Wit Wasserij gevangen en dit heeft Fleuranova weer doorvertaald naar een nieuwe visuele identiteit.

In need of some positive vibes? De Wit Wasserij is dé plek waar iedereen zich thuis voelt. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en humor staan bij ons op nummer 1. We werken met lokale producten en vinden duurzaamheid belangrijk, voor zowel de wasserette als het foodcafe.

 

In de wasmachines doe je je was snel, duurzaam en in grote hoeveelheden tegelijk. De Wit Wasserij is er voor bewuste consumenten en drukke ondernemers in en rond het centrum van Nijmegen. Heb jij geen ruimte voor een wasmachine (in je zaak) of een berg wasgoed weg te werken? They've got you!


 

mock up de blauw.png

Ons menu is next level en we zijn niet bang om te experimenteren. Een groot gedeelte van onze groenten komt van Nijmeegse bodem en daar zijn we super trots op! We hebben een onderscheidend maar toegankelijk aanbod.

 

Bij De Wit Wasserij drink je kwaliteit koffie, speciaalbiertjes en biologische wijnen. Op de kaart staan belegde croissantjes, acai- en yoghurt bowls, de lekkerste biologische desem-sandwiches, verse salades, homemade crackers, vegan sweets made in Nijmegen en borrelhapjes. De hele dag te bestellen! Check it out!

facebook

+31 648 49 32 12

bottom of page